Premi Elausa a la solució innovadora

El dissabte 22 de febrer es va realizar, a la UVIC , la  competició de robòtica FLL. Aquesta competició  té  com a objectius principals la construcció i programació d’un robot que realitza unes missions preestablertes i, a més, el desenvolupament d’habilitats de treball en equip, emprenedoria, innovació i creativitat. El repte d’enguany, únic per a tots els tornejos d’aquesta disciplina a tot el món, ha estat World Class. Els participants han hagut de redissenyar com adquirim coneixements i habilitats en el segle XXI, i ensenyar als adults què necessiten aprendre i de quina manera volen aprendre.

Alumnes de 2n, 3r i 4t van presentar els tres treballs que sol·licita la organització del torneig i van guanyar el premi Elausa a la solució innovadora. La solució presentada és una aplicació per a dispositius mòbils que ajuda als usuaris a millorar la seva capacitat per memoritzar parelles de conceptes relacionades entre sí.

 

Per més informació sobre aquest projecte podeu visitar la web dissenyada per explicar i descarregar l’aplicació: http://tecnogurb2015.wix.com/dontforgetit

Enhorabona equip! 

First Lego League

Darrera modificació: dimarts, 23 febrer 2016, 13:02