Premi millor booktràiler III Concurs de Booktràilers de les Biblioteques de Catalunya

Un grup d’alumnes de 4t d’ESO, format per Laia Pujol, Adrià Gamisans, Gemma Casanovas i Sara Romero són l’equip guanyador del III Concurs de Booktràilers organitzats per les Biblioteques de Catalunya. El vídeo és una adaptació de la novel·la juvenil Tres és massa, de Màrius Serra, que els alumnes varen llegir quan feien 3r d’ESO.

Divendres passat un grup d’alumnes de 4t d’ESO de l’Institut de Gurb format per Laia Pujol, Adrià Gamisans, Gemma Casanovas i Sara Romero van anar a la Filmoteca de Catalunya, a Barcelona, com a finalistes pel seu booktràiler Tres és massa, de Màrius Serra, sobre l’obra que duu el mateix nom.

Durant l’acte els van donar el premi gros: Millor booktràiler. El premi consistia en 9 llibres per a cadascun més un ebook. A l’hora del lliurament de guardons, l’Anna Manso, escriptora i presentadora de l’acte, els va comentar que l’autor del llibre, en Màrius Serra, havia vist el vídeo i li havia agradat especialment.

Tres és massa tracta sobre un triangle amorós format per dues germanes bessones i el seu professor d’anglès. El booktràiler va destinat, concretament, a un públic juvenil, per això deixa entreveure les diferents emocions que es viuen en la trama.

Podeu veure el booktràiler a l’enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=Ypr-gA1Ctq4


Darrera modificació: dimecres, 24 febrer 2016, 08:13