Notícies del lloc

Tornem a estar d'enhorabona!

 
Imatge Teresa Pietx Colom (PROF)
Tornem a estar d'enhorabona!
per Teresa Pietx Colom (PROF) - dijous, 25 febrer 2016, 17:30
 

Copa FLLEl dissabte 20 de febrer es va realitzar, a la UVIC , la competició de robòtica FLL. Aquesta competició  té  com a objectius principals la construcció i programació d’un robot que realitza unes missions preestablertes, la realització d'un projecte científic i, a més, el desenvolupament d’habilitats de treball en equip, emprenedoria, innovació i creativitat. El repte d’enguany, únic per a tots els tornejos d’aquesta disciplina a tot el món, ha estat Waste Wise

Amb aquest repte els equips han descobert que que llençar alguna cosa a les escombraries és només el principi. Des de la recol·lecció, a la classificació i la reutilització intel·ligent.


Al llarg de l’experiència, els equips s'han guiat pels Valors FLL, celebrant el descobriment, el treball en equip i la cortesia professional i és justament per aquests valors que l'equip de l'Institut va guanyar el premi Isern al treball en equip. La solució presentada és l'Oil Caller. Un giny que molt aviat us mostrarem des d'aquestes pàgines.

(Editat per Administrador de l'Institut de Gurb - Missatge original enviat el dimarts, 23 febrer 2016, 19:39)

(Editat per Judith Colomer Domenech (PROF) - Missatge original enviat el dimecres, 24 febrer 2016, 08:30)