Notícies del lloc

Imatge Administrador de l'Institut de Gurb
Visita del Sr. Fernando Trujillo a l'Institut de Gurb
per Administrador de l'Institut de Gurb - dijous, 24 maig 2018, 20:15
 

El passat dimarts dia 22 de maig, l’Institut de Gurb va tenir l’honor de rebre la visita del Sr. Fernando Trujillo, professor titular de la Universitat de Granada i un gran referent en innovació educativa. Les seves línies d’investigació són l’ensenyament de llengües, la interculturalitat, l’ús educatiu de les TIC, la incorporació de les competències bàsiques al currículum i l’ensenyament basant en tasques integrades i projectes. Us deixem un enllaç a la seva biografia.

Fernando Trujillo

Actualment, el Sr. Trujillo està treballant en un projecte del Grupo de Investigación HUM-840 “Conocimiento abierto para la acción social”, que duu a terme una recerca sobre la situació actual de la innovació educativa a Espanya. Aquesta recerca té com a objectius identificar i caracteritzar les temàtiques específiques sobre les quals es desenvolupa la innovació educativa a Espanya; identificar i caracteritzar les eines de treball utilitzades pels docents; identificar i caracteritzar les metodologies ...

Mostra la resta d'aquest tema
(415 paraules)
Imatge Administrador de l'Institut de Gurb
Beques de transport escolar per al curs 2018-19
per Administrador de l'Institut de Gurb - dimarts, 15 maig 2018, 13:00
 


Benvolgudes famílies,

Us informem que s'han convocat les beques de llibres, materials i transport escolar per al curs 2018-19 i les beques d'activitats i casals d'estiu 2018. Cal lliurar la documentació al centre. Els terminis de sol·licitud són els que s'indiquen a continuació:

- Beques de llibres, material (es lliurarà a la secretaria del centre o als mateixos alumnes) i activitats i casal d'estiu 2018:

  • Per alumnes escolaritzats el curs actual: 22 de maig de 2018 (recordeu que heu de fer les renovacions de les sol·licituds a través de l'aplicatiu de gestió de beques del Consell Comarcal)
  • Per alumnes nous: 27 de juny de 2018 (no cal entrar aquests alumnes a l'aplicatiu de gestió de beques del Consell Comarcal)
- Transport escolar i ajuts de desplaçament: 27 juny de 2018, que ja es lliurarà als alumnes corresponents amb el full de confirmació de plaça.


ATENCIÓ! Els alumnes dels municipis de Muntanyola i Santa Eulàlia de Riuprimer no poden demanar cap dels dos ajuts, i els alumnes residents a Vic només poden optar a la beca de llibres, material i activitats. Si sou d'aquests municipis, us heu d'adreçar als respectiu serveis socials.


Per més informació, us podeu adreçar a la secretaria del centreImatge Administrador de l'Institut de Gurb
Torna la cursa solidària De Font en Font!
per Administrador de l'Institut de Gurb - dimarts, 1 maig 2018, 11:15
 

El proper diumenge dia 27 de maig tindrà lloc la 2a cursa De Font en Font, organitzada pels alumnes de l’optativa d’emprenedoria de 4t de l’Institut de Gurb. Es tracta d’una cursa i caminada solidària per l’entorn de l’Institutque compta amb el suport de l’Ajuntament de Gurb i moltes altres entitats i empreses del municipi i voltants. Tots els beneficis de la cursa es destinen a la construcció de pous recol·lectors d’aigua per Ruanda.

S’ofereixen les següents modalitats:

  • Cursa o caminada de 10 km.
  • Cursa o caminada de 5 km.
  • Cursa o caminada infantil d’una milla (1,6 km) per alumnes de primària i secundària.

Trobareu més informació a la pàgina de la cursa solidària De Font en Font

Les inscripcions tenen un cost de 10€ pels adults i de 5€ pels menors de 17 anys. Es poden fer presencialment a l’institut, en horari de 8 a 14:30 h (i tardes de dimarts de 15 a 17 h) o a través d’aquest enllaç.

Us animem a participar-hi!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.


Cursa

Imatge Administrador de l'Institut de Gurb
Beques colònies d'anglès del Ministerio
per Administrador de l'Institut de Gurb - dilluns, 16 abril 2018, 13:52
 

Benvolgudes famílies,

Us informem que s’ha publicat la Resolució d'ajudes destinades a l'alumnat de 1r i 2n d'ESO per al programa de Colònies d'estiu 2018 del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte: "Programa de Inmersión lingüística en colonias de vacaciones". Es tracta d’unes colònies en les quals se subvenciona tot excepte el trasllat fins al lloc de les colònies i la tornada, que anirà a càrrec de la família de l'alumne.

Aquestes colònies es faran durant el mes de juliol (de l'1 al 15 els alumnes de 1r d'ESO i del 15 al 29 els de 2n d'ESO). L'estada serà a diferents llocs de la geografia espanyola i es treballarà sobretot l'anglès oral. Se'n podran beneficiar 2200 alumnes (1100 per cada nivell).

Per poder participar a la convocatòria, cal complir els requisits següents:

  • Estar matriculat en un centre sostingut amb fons públics durant el curs 2017-18.
  • Haver obtingut una nota mitja mínima de "notable (7)" durant el curs 2016-17.
  • Haver obtingut com a mínim un "notable (7)" en la nota final de l'assignatura d'anglès dels curs 2016-17.
  • No haver gaudit d'aquest ajut en convocatòries anteriors.
  • Els alumnes amb necessitats educatives especials no hauran de tenir la nota mínima de notable, sinó que podran optar amb un "aprovat (5)"

La sol·licitud s’ha de fer entre el 9 i el 30 d’abril. Caldrà adjuntar-hi un certificat de notes, un certificat de matriculació i el consentiment legal, segons models que trobareu a la pàgina de la convocatòria.

Podeu trobar més informació a la pàgina web del Ministerio. Us deixem els enllaços:

Per qualsevol dubte, restem a la vostra disposició.

 

Cordialment,

Departament de Llengües Estrangeres


Imatge Administrador de l'Institut de Gurb
Beques per a les famílies de Santa Eulàlia i Muntanyola
per Administrador de l'Institut de Gurb - divendres, 13 abril 2018, 11:23
 


Benvolgudes famílies,

Us informem que del 12 de març al 18 de maig està oberta la convocatòria de beques escolars de suport a l’escolarització i beques esportives pel curs 2018 – 2019 per famílies dels alumnes de Muntanyola i Santa Eulàlia de Riuprimer. Trobareu més informació als documents que us adjuntem.

Per qualsevol dubte, us podeu dirigir a serveis socials. 


Imatge Administrador de l'Institut de Gurb
Viatge de final de curs de 4t d'ESO
per Administrador de l'Institut de Gurb - dimecres, 21 març 2018, 11:32
 


Benvolgudes famílies,

Com sabeu, ahir a la tarda vam fer la reunió informativa del viatge de final de curs de 4t d'ESO a Cantàbria. Us deixem l'enllaç de la presentació i també tota la documentació que us farà falta.

Per qualsevol dubte, estem a la vostra disposició.

Tutors de 4t