Notícies del lloc

Imatge Administrador de l'Institut de Gurb
Viatge de final de curs de 4t d'ESO
per Administrador de l'Institut de Gurb - dimecres, 21 març 2018, 11:32
 


Benvolgudes famílies,

Com sabeu, ahir a la tarda vam fer la reunió informativa del viatge de final de curs de 4t d'ESO a Cantàbria. Us deixem l'enllaç de la presentació i també tota la documentació que us farà falta.

Per qualsevol dubte, estem a la vostra disposició.

Tutors de 4t


Imatge Administrador de l'Institut de Gurb
Activitat extraescolar d'escalada
per Administrador de l'Institut de Gurb - dimarts, 13 març 2018, 13:50
 


Benvolgudes famílies,

Us informem que, si hi ha un mínim de 15 inscripcions, l’institut finalment tirarà endavant l’activitat extraescolar d’escalada al Garatge Fanàtik de Gurb. S’ofereixen dues opcions d’inscripció:

  • Opció 1: un dia a la setmana (dimecres de 15:30 a 17:00).
  • Opció 2: dos dies a la setmana (dimarts i dimecres de 15:30 a 17:00).

El preu de l’activitat és de 25€/mes per aquells alumnes que realitzin l’activitat un dia a la setmana i de 35€/mes per tots aquells que la realitzin dos dies. El preu inclou el lloguer de les instal·lacions, el material, un monitor i l’assegurança. Els pagaments es realitzaran a través de l’Associació Esportiva Escolar de l’Institut de Gurb, que domiciliarà el rebut a l’inici de cada mes.

Tots els interessats cal que feu la inscripció a través d'aquest formulari abans del proper dimecres dia 21 de març. Tingueu en compte que la inscripció suposa un compromís de continuar l’activitat fins al juny i, per tant, es realitzaran tres cobraments.

Si l’activitat compta amb un mínim de 15 participats i, per tant, es pot realitzar, s’iniciarà el dimarts dia 3 d’abril. Us en informarem abans de començar les vacances. 

Per qualsevol dubte, restem a la vostra disposició.


Salutacions cordials,

 

Departament d’Educació Física


Imatge Administrador de l'Institut de Gurb
Intercanvi a Holanda
per Administrador de l'Institut de Gurb - divendres, 9 març 2018, 11:40
 


La setmana que ve els alumnes de 3r marxen d'intercanvi a Holanda, on estaran del 14 al 20 de març. Us deixem els tríptics dels dos viatges, Groningen i Zwolle, on trobareu tota la informació necessària per fer els últims preparatius del viatge, i també l'enllaç a la presentació de la reunió de pares. 

Per qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb els professors de l'intercanvi.

Imatge Administrador de l'Institut de Gurb
Continua activat el pla NEUCAT
per Administrador de l'Institut de Gurb - dimecres, 28 febrer 2018, 07:28
 

Bon dia,

Continua activat el pla NEUCAT, per tant avui dimecres tampoc no hi haurà transport escolar pels alumnes de Santa Eulàlia, Muntanyola i Sant Bartomeu. Igual que ahir, es pot accedir a l'institut sense problemes, i per tant aquest s'obrirà, però la situació és de no normalitat lectiva. 

Disculpeu les molèsties. 

Imatge Administrador de l'Institut de Gurb
Previsió de neu per demà
per Administrador de l'Institut de Gurb - dimarts, 27 febrer 2018, 19:27
 

Benvolgudes famílies,

Protecció Civil ha enviat un comunicat d'actualització de la fase d'alerta del Pla especial d'emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT), que estableix que se suspèn el transport escolar de manera generalitzada per demà dimecres, dia 28 de febrer, i que els centres educatius romandran oberts en situació de no normalitat lectiva. Es demana no substituir el transport escolar per mobilitat particular.

De tota manera, i d'acord amb les instruccions rebudes per part del Departament d'Ensenyament, tant el centre com l'Ajuntament valorarem la situació concreta demà al matí i a les 7:15 us informarem del pla d'actuació que caldrà seguir.

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties.


Imatge Administrador de l'Institut de Gurb
Nevada
per Administrador de l'Institut de Gurb - dimarts, 27 febrer 2018, 07:35
 

Degut a la nevada, el transport escolar dels alumnes de Santa Eulàlia, Muntanyola i Sant Bartomeu queda suspès. L'Ajuntament de Gurb garanteix l'accés fins a l'institut i, per tant, el centre s'obrirà, però les classes no es podran realitzar amb normalitat. Al llarg del matí, us anirem informant de la situació.