Notícies del lloc

Imatge Administrador de l'Institut de Gurb
Musical 2018
per Administrador de l'Institut de Gurb - diumenge, 17 juny 2018, 20:52
 

A l'enllaç següent podeu veure el vídeo del musical de l'Institut de Gurb 2018, que van representar els alumnes del centre el passat dijous dia 14 de juny al Pavelló de Gurb. Desitgem que us agradi!


Imatge Administrador de l'Institut de Gurb
Informació optatives de 4t
per Administrador de l'Institut de Gurb - dijous, 14 juny 2018, 08:01
 

Benvolgudes famílies,

Adjuntem el tríptic que vam repartir ahir a la reunió informativa sobre les optatives de 4t. En aquest tríptic hi podreu veure totes les optatives que s'ofereixen al nostre centre per 4t curs, una petita descripció de cada una i una proposta d'optatives que es poden escollir depenent de l'itinerari que interessi més a cada alumne/a.

La sol·licitud s'ha de fer a través del formulari que trobareu a l'aula de tutoria de l'EVUC de 3r abans del proper dimecres dia 20 de juny. 

Cordialment,

Equip docent de 3r

Imatge Administrador de l'Institut de Gurb
Concert a la residència El Nadal
per Administrador de l'Institut de Gurb - dimecres, 13 juny 2018, 23:39
 
El passat dilluns dia 11 de juny vam fer un concert a la residència d'avis El Nadal de Vic. Va ser tot un èxit! Us compartim el vídeo de l'actuació.
Imatge Administrador de l'Institut de Gurb
Viatge de final d'etapa
per Administrador de l'Institut de Gurb - dilluns, 11 juny 2018, 08:27
 

Benvolgudes famílies,

S'apropa el viatge de final de curs de 4t d'ESO. Adjuntem el tríptic que hem lliurat als alumnes, on trobareu les hores de sortida i arribada, un resum de la planificació, tot el que cal portar i un recordatori de les normes principals del viatge.

Per qualsevol dubte, restem a la vostra disposició.

Cordialment,

Tutors de 4t

Imatge Administrador de l'Institut de Gurb
Visita del Sr. Fernando Trujillo a l'Institut de Gurb
per Administrador de l'Institut de Gurb - dijous, 24 maig 2018, 20:15
 

El passat dimarts dia 22 de maig, l’Institut de Gurb va tenir l’honor de rebre la visita del Sr. Fernando Trujillo, professor titular de la Universitat de Granada i un gran referent en innovació educativa. Les seves línies d’investigació són l’ensenyament de llengües, la interculturalitat, l’ús educatiu de les TIC, la incorporació de les competències bàsiques al currículum i l’ensenyament basant en tasques integrades i projectes. Us deixem un enllaç a la seva biografia.

Fernando Trujillo

Actualment, el Sr. Trujillo està treballant en un projecte del Grupo de Investigación HUM-840 “Conocimiento abierto para la acción social”, que duu a terme una recerca sobre la situació actual de la innovació educativa a Espanya. Aquesta recerca té com a objectius identificar i caracteritzar les temàtiques específiques sobre les quals es desenvolupa la innovació educativa a Espanya; identificar i caracteritzar les eines de treball utilitzades pels docents; identificar i caracteritzar les metodologies ...

Mostra la resta d'aquest tema
(415 paraules)
Imatge Administrador de l'Institut de Gurb
Beques de transport escolar per al curs 2018-19
per Administrador de l'Institut de Gurb - dimarts, 15 maig 2018, 13:00
 


Benvolgudes famílies,

Us informem que s'han convocat les beques de llibres, materials i transport escolar per al curs 2018-19 i les beques d'activitats i casals d'estiu 2018. Cal lliurar la documentació al centre. Els terminis de sol·licitud són els que s'indiquen a continuació:

- Beques de llibres, material (es lliurarà a la secretaria del centre o als mateixos alumnes) i activitats i casal d'estiu 2018:

  • Per alumnes escolaritzats el curs actual: 22 de maig de 2018 (recordeu que heu de fer les renovacions de les sol·licituds a través de l'aplicatiu de gestió de beques del Consell Comarcal)
  • Per alumnes nous: 27 de juny de 2018 (no cal entrar aquests alumnes a l'aplicatiu de gestió de beques del Consell Comarcal)
- Transport escolar i ajuts de desplaçament: 27 juny de 2018, que ja es lliurarà als alumnes corresponents amb el full de confirmació de plaça.


ATENCIÓ! Els alumnes dels municipis de Muntanyola i Santa Eulàlia de Riuprimer no poden demanar cap dels dos ajuts, i els alumnes residents a Vic només poden optar a la beca de llibres, material i activitats. Si sou d'aquests municipis, us heu d'adreçar als respectiu serveis socials.


Per més informació, us podeu adreçar a la secretaria del centre