Notícies del lloc

Imatge Administrador de l'Institut de Gurb
Jornada de portes obertes
per Administrador de l'Institut de Gurb - dimarts, 13 febrer 2018, 17:03
 


El proper dissabte dia 24 de febrer, de 10 a 12 del matí, farem la jornada de portes obertes a l'institut. Hi haurà una presentació del projecte educatiu i es podran visitar les instal·lacions. Hi esteu tots convidats! Imatge Administrador de l'Institut de Gurb
Xerrada adreçada a les famílies
per Administrador de l'Institut de Gurb - dimecres, 7 febrer 2018, 19:44
 


Benvolgudes famílies,

Us informem que properament es durà a terme la xerrada "Gestió d'agenda escolar i ús de pantalles en temps fora d'escola", a càrrec d'Alba Moya, reeducadora, psicopedagoga, psicòloga i neuropsicòloga. 

La finalitat de la xerrada és proporcionar eines als pares i mares per ajudar els seus fills/es a gestionar millor el seu temps, aprendre a implicar-los en les tasques escolars i aprendre a gestionar l’ús de pantalles.

La xerrada és adreçada a totes les famílies, especialment les de cicle mitjà i cicle superior de primària (3r, 4t, 5è i 6è) i les de primer cicle de secundària (1r i 2n d'ESO).


Dia: DIJOUS 22 DE FEBRER

Hora: A LES 7 DE LA TARDA

Lloc: SALA DE CULTURA DE GURB

 

Esperem la vostra assistència.


Atentament,


L'Equip Directiu


Imatge Administrador de l'Institut de Gurb
Extraescolar d'escalada
per Administrador de l'Institut de Gurb - dimarts, 6 febrer 2018, 13:35
 


Com a resposta a la petició que hem rebut per part d'algunes famílies, l'Institut de Gurb planteja una activitat extraescolar d'escalada al Garatge Fanàtik de Gurb. També és possible inscriure's per lliure al Garatge Fanàtik o al rocòdrom del Pavelló de l'Ausoneta. Us ajuntem un document on trobareu més informació d'aquestes tres opcions. 

Si hi ha alguna família interessada en inscriure's a l'activitat extraescolar, podeu omplir el retallable que trobareu al document adjunt i lliurar-lo al professor Albert Barniol. Imatge Administrador de l'Institut de Gurb
Prova de competències bàsiques
per Administrador de l'Institut de Gurb - dimarts, 23 gener 2018, 23:17
 


Els dies 6 i 7 de febrer els alumnes de 4t realitzaran les proves de competències bàsiques, que avaluen les competències i coneixements bàsics que ha d'haver adquirit l'alumnat al final de l'educació secundària obligatòria en competència comunicativa lingüística (en llengua catalana, castellana i anglesa), en competència matemàtica i en competència cientificotecnològica. 

Es tracta d'una avaluació externa de caràcter informatiu, formatiu i orientador, que vol ser una eina al servei dels centres, del professorat i de l'alumnat per impulsar la millora global del sistema educatiu català. És una activitat educativa i, com a tal, té caràcter obligatori, atès que està configurada com un dret i un deure dels alumnes.

Adjuntem dos documents d'informació sobre les proves, un adreçat als alumnes i l'altre adreçat a les famílies.  Imatge Administrador de l'Institut de Gurb
Presentació intercanvi Holanda
per Administrador de l'Institut de Gurb - dijous, 11 gener 2018, 16:17
 


Benvolgudes famílies,

Us compartim l'enllaç de la presentació que vam fer servir dimarts a la reunió de pares de l'intercanvi a Holanda, perquè tingueu tota la informació:

Intercanvi Holanda

Per qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb les professores d'anglès.

Imatge Administrador de l'Institut de Gurb
Intercanvi a Holanda (3r ESO)
per Administrador de l'Institut de Gurb - divendres, 29 desembre 2017, 18:26
 

Us informem que, si no hi ha cap canvi, aquest any tots els alumnes de 3r d’ESO que han fet la sol·licitud podran participar a l’intercanvi a Holanda. El preu de l’intercanvi serà de 350 euros, que es podran pagar a terminis. El viatge a Holanda es durà a terme del 14 al 20 de març, i la rebuda dels holandesos la farem a l’abril/maig. Us en donarem més detalls a la reunió informativa que farem el proper dimarts dia 9 de gener a les 18h a l’institut.

Per tal de poder tirar endavant l’intercanvi i que aquest surti pel preu que us proposem, necessitem fer la reserva dels bitllets d’avió abans del proper dia 4 de gener, per la qual cosa us demanem que entreu en aquest enllaç i confirmeu la participació a l’intercanvi i l’assistència a la reunió:

https://goo.gl/forms/rXYovSlOwAUAsJb53

També agrairem que si alguna família creu que, pels motius que sigui, no hi podrà participar, ho comuniqui a les professores d’anglès el més aviat possible. Us deixem el seu contacte:

Moltes gràcies!


Holanda